ЗАВРШЕНО РЕНОВИРАЊЕ СПОРТСКЕ САЛЕ ШКОЛЕ

Ученици наше Школе су, коначно, послије више од осам мјесеци одвијања наставе физичког васпитања на отвореном или у учионицама, са великом радошћу, дочекали завршетак радова на спортској сали.

Неусловна и девастирана спортска сала годинама је, на срамоту свих нас, представљала мјесто опасности и повећаног опреза. Стварањем финансијских услова омогућених донаторским средствима Општине Станари, у јануару текуће године, почели су радови на санацији. Током сљедећих осам мјесеци помоћно особље Школе изводило је санационе радове. Обнова је обухватала израду нових електро инсталација и уградњу расвјетних тијела, реконструкцију мреже централног гријања и замјену радијаторских система вентилаторским гријалицама – калориферима,   санацију свих зидних површина малтерисањем, израду нове глазуре, поправку столарије и постављање потпуно нове подлоге за унутрашње спортске терене.

Укупна вриједност утрошеног материјала и радова је око 25 000 КМ.

Позивамо све ученике и кориснике спортске сале, да цијенећи уложена материјална средства Општине и вриједни рад помоћног особља, поштују правила понашања и користе адекватну спортксу опрему.

У нади да ћемо вриједним радом и спортским успјесима оправдати финансијска улагања у реновирање спортске сале, захваљујемо Општини Станари  на донацији, а наше раднике који су изводили радове – похваљујемо за одлично обављен посао!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *