ОДРЖАНА СВЕЧАНА АКАДЕМИЈА ПОВОДОМ ДАНА РЕПУБЛИКЕ

У уторак, 10. јануара 2023. године у Центру за културу  одржана је Свечана академија којом је обиљежен и прослављен Дан Републике и 31. рођендан Републике Српске. Свечаној академији присуствовао је начелник Општине Станари, господин Радојица Ћелић, директори јавних установа и предузећа, као и грађани Станара.

Велика нам је част јер смо ове године у сарадњи са Центром за културу дали свој допринос у обиљежавању најзначајнијег датума за постојање наше Републике Српске. Наши ученици Невена Лазић, Јелица Ерић, Теодора Дамјановић и Алекса Вуковић су и овај пут показали спремност да чак и у дане зимског распуста учествују у једној оваквој активности и у најљепшем свјетлу представљају своју школу. За наступ на Свечаној академији ученике је припремала Жељка Дамјановић, професор српског језика и књижевности. Нажалост, на сам дан Свечане академије, због болести Теодора Дамјановић није била у могућности да учествује у програму, али сигурни смо да ће као и до сада, у будућности имати прилике да својим ангажманом допринесе културном и јавном животу наше школе.

Поносни смо на ученике наше школе који су учествовали на Свечаној академији поводом Дана Републике, а радујемо се и будућим приредбама у којима ће учествовати.

Користимо ову прилику да се захвалимо Центру за културу за сарадњу на још једној заједничкој активности и професорици Жељки Дамјановић која је наше ученике припремила за овакав јавни наступ.  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *