ОБАВЈЕШТЕЊЕ О УПИСУ У ПРВИ РАЗРЕД

Сви родитељи дјеце дорасле за упис у први разред у школској 2022/2023. години пријаву дјеце за упис у школу врше  позивом на бројеве телефона: 065 988 599 и 066 674 467 од 24.3. до 31.3.2022. године у термину од 8.00 до 13.00 сати. Пријаву можете извршити и на e- mail: os118.pedagog@skolers.org.

Приликом пријаве потребно је доставити сљедеће податке:

  • име, име једног родитеља и презиме дјетета;
  • ЈМБГ
  • мјесто пребивалишта
  • контакт телефон.

У  први разред уписују се дјеца која закључно са 31. августом текуће године навршавају шест година. На захтјев родитеља , у први разред могу бити уписана и дјеца која до краја текуће године навршавају шест година уколико комисија за упис дјеце у први разред процијени да је дијете спремно за полазак у школу. У први разред уписује се и дијете старије од шест година које због болести или других разлога није било уписано у школу.

Потребну документацију (љекарско увјерење издато од надлежне здравствене установе којим се процјењује здравствена способност дјетета за полазак у школу, извод из матичне књиге рођених, потврда о мјесту пребивалишта) ћете доставити у школу приликом доласка на процјену зрелости за упис у школу (тестирање дјеце).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *