ДОБРОТВОР МИРОСЛАВ КОЈАДИНОВИЋ У ПОСЈЕТИ НАШОЈ ШКОЛИ

У петак, 23. септембра 2022. године имали смо част да у нашој школи угостимо Мирослава Којадиновића, хуманисту и привредника из Њемачке, који је свим нашим ученицима чији су родитељи незапослени донирао уџбенике.

Акцији куповине уџбеника прикључила се и општина Станари, те смо тим поводом, поред господина Којадиновића, угостили и Радојицу Ћелића, начелника општине Станари и Бранка Вуковића, начелника Одјељења за просторно уређење, стамбено-комуналне послове и екологију. Општина Станари је у новој школској години набавила уџбенике за све ученике V разреда. 

Приликом доласка наши гости су обишли школу и похвалили стање школског објекта, његову уредност и услове за школовање ученика. Ученици V разреда су са својом учитељицом Весном Симић припремили кратак програм и нашим донаторима, у знак поштовања и неизмјерне захвалности, уручили пригодне поклоне. 

Говорећи о значају помоћи ученицима господин Којадиновић је навео да су дјеца наша снага и да ће и даље помагати нашу школу и ђаке јер у школи препознаје вриједан и домаћински рад. 

Користимо ову прилику да срдачно захвалимо господину Којадиновићу и нашој општини Станари. Свака помоћ школи и ђацима је добродошла, а гест господина Којадиновића и наше локалне заједнице је гест изузетне вриједности јер је упућен за добробит наше дјеце и наше заједничке будућности.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *