„ВЕСЕЛО ДЈЕЧИЈЕ ДВОРИШТЕ“ ПОДРУЧНЕ ШКОЛЕ У ОСТРУЖЊИ ДОЊОЈ

Данас су нашу школу у Остружњи Доњој посјетили замјеник Општине Станари, господин Денис Стевановић и директор ЈУ Спортско-туристичке организације општине Станари, господин Борис Шљивић. Повод посјете је још један облик успјешне сарадње између ове јавне установе и наше школе. Наиме, пројекат ЈУ СТООС у сарадњи са Омладинском банком Станари и фондацијом „Мозаик“ из Сарајева под називом „Весело дјечије двориште“ реализован је у овој подручној школи.

Наши ученици из Остружње Доње као и сва дјечица овог мјеста добили су диван кутак за игру и забаву. Парк веселих боја украсио је двориште наше школе, а клацкалице, љуљашке и тобоган су данас као и одувијек били омиљена разонода свих малишана.

Наши ђаци – дјевојчице и дјечаци су и данас једва дочекали да изађу из учионице у двориште школе. Иако је јутро било магловито и свјеже, њихова граја и смијех су учинили да дан буде ведар, а нашим гостима су тиме показали захвалност јер су се могли увјерити да су овим пројектом усрећили многа дјечија лица.

Да би се забава употпунила и била још већа, ученици су на поклон добили и лопте које ће им добро доћи за часове физичког васпитања.

У име наших ученика из Остружње Доње и свих малишана овог краја захваљујемо се ЈУ СТООС, Омладинској банци Станари и фондацији „Мозаик“ као и њиховим представницима који су нас данас посјетили и својим активностима омогућили изградњу „Веселог дјечијег дворишта“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *