НОВО РУХО ШКОЛА У ЈЕЛАЊСЦИ И БРЕСТОВУ ДОЊЕМ

Наше двије подручне школе смјештене на самим ободима општине Станари имале су част да данас поводом завршетка значајних радова на обнови школских објеката угосте начелника општине Станари Душана Панића, народног посланика Горана Јеринића,  предсједника Скупштине општине Станари  Остоју Стевановића и друге представнике локалне власти.

За обнову ПО Јелањска општина Станари је издвојила око 25 000 КМ. Радове су изводили радници школе, а извршена је обнова зидних и подних површина, замјена столарије, реконструкција водоводне и канализационе мреже, радови на поправци фасаде и набавка ИКТ за образовање.

У ПО Брестово Доње данас су завршени радови на реконструкцији крова и замјени кровног покривача, а након више од једне деценије од када се указала потреба за овим радовима. Општина Станари је у потпуности финансирала наведе радове чија је вриједност око 35 000 КМ.    

У име радника и ученика наше школе захваљујемо се на овим и свим досадашњим донацијама Општине Станари. Истичемо посебну захвалност јер је Општина Станари од дана обнављања показала разумијевање за важност образовања на подручју наше и била истинска подршка нашој школи.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *