УЧЕНИЦИ VII1 РАЗРЕДА ПОБЈЕДНИЦИ КОНКУРСА НАРОДНЕ БИБЛИОТЕКЕ СТАНАРИ

Народна библиотека Станари је и ове године у сусрет новогодишњим празницима организовала фотоконкурс под називом „У Нову годину са књигом“. Фотографије за фотоконкурс су морале бити ауторске, фотографисане у новогодишњем амбијенту и с књигом као мотивом.

Ученици VII1 разреда су искористили празнични амбијент наше централне школе да тимски учествују у фотоконкурсу Народне библиотеке.

У сриједу, 24. јануара 2024. године сви учесници такмичења су позвани на пријем у библиотеку, па су тако и наши седмаци у пратњи одјељењског старјешине Зорице Глишић- Самац присуствовали пријему за учеснике фотоконкурса. Том приликом Слађан Богдановић, директор Народне библиотеке Станари уручио је прикладне поклоне за све такмичаре, а за овогодишњег побједника фотоконкурса проглашена је фотографија ученика VII1 разреда. Као награду свих 24 ученика овог одјељења је добило на поклон књигу са посветом за освојено прво мјесто и диплому, а одјељењском старјешини Зорици Глишић-Самац уручена је побједничка фотографија и диплома за одјељење.

Похваљујемо учешће свих наших ученика који су учесвовали на фотоконкурсу, а посебно честитамо VII1 разреду и разредници Зорици Глишић-Самац на освојеном првом мјесту.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *