УЧЕНИЦИ ЦЕНТРАЛНЕ ШКОЛЕ ПОНОВО У СВОЈИМ УЧИОНИЦАМА

Након седам наставних дана проведених у алтернативним учионицама у вртићу и спортској сали (ученици у разредној настави) и режиму наставе на даљину (ученици у предметној настави) ученици централне школе се враћају у своју школу и школске клупе од сутра, 1. фебруара 2021. године.
Помоћно особље школе данас врши чишћење, уређивање и дезинфекцију простора у циљу да учионице и други школски простори буду потпуно спремни за реализацију васпитно-образовног процеса.
Радови у оквиру пројекта Енергетске ефикасности се настављају, а до сада је завршена замјена столарије на спортској сали и школском холу као и израда нове плоче, хидро и термо изолација и постављање керамичких плочица у дијелу хола у приземљу. У зависности од временских услова биће извођени радови на изолацији таванског простора и изради фасаде на цјелокупној школи.
Школа већ пет година учествује у пројекту Енергетске ефикасности, а радови су започели након што је објекат изабран као приоритетан за реконструкцију. Вријеме извођења радова (поклапање са трајањем наставне године) нисмо били у могућности бирати јер би сваки такав захтјев значио да би умјесто наше школе за реконструкцију била одабрана нека друга школа, а радови на нашој школи би били одгођени на неодређено вријеме или би пројекат био трајно обустављен.
Ученицима који похађају наставу у централној школи и њиховим наставницима желимо срећан повратак у школу!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *