ТРЕЋИ РАЗРЕД У ПОХОДУ НА ДИГИТАЛНИ СВИЈЕТ

Савремени начин живота, захтијева савремени приступ учењу. Предмет Дигитални свијет који се од прошле школске године изучава у школама Републике Српске припрема ученике да на правилан начин користе савремене технологију.

Наши ученици трећег разреда већ другу годину стичу знања о дигиталном свијету и најбоље показују свима нама да није баук све што је ново. Они са великим одушевљењем учествују у свим разговорима, радионицама, активностима и практичном раду на часовима овог предмета. Сваки наредни час дигиталног свијета се жељно чека како би показали својим спретним прстићима шта све знају. Исто тако се радују и стицању новог знања и вјештина. Чак ни болест наше ђаке не спречава да учествују у активностима везаним за Дигитални свијет, а израда робота Дигиталка их је посебно усрећила па су фотографије слали и из својих домова.

Наша школа успјешно ради на пружању услова за потпуно реализовање свих наставних садржаја овог наставног предмета, предвиђених Наставним планом и програмом. Жеља нам је да сви ученици који имају овај предмет имају једнаке услове за успјешно усвајање знања.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *