ОБНОВЉЕНО ПО ОСТРУЖЊА ДОЊА

Поводом завршетка радова на обнови ПО Остружња Доња данас смо у нашој школи у Остружњи Доњој угостили директора Фонда за заштиту животне средине и енергетску ефикасност Републике Српске, господина Срђана Тодоровића, начелника општине Станари, господина Радојицу Ћелића и предсједника Скупштине општине Станари, господина Дениса Стевановића и друге госте.

Фонд за заштиту животне средине и енергетску ефикасност Републике Српске је у обнову школе у Остружњи Доњој уложио 306 000 КМ, а извршена је замјена крова и кровне конструкције, израђена је изолација таванског простора, постављена је нова фасада са изолацијом, замијењена је унутрашња столарија, инсталиран је нови котао на пелет, а очекује се израда глазура и винил подова.

Ова значајна обнова школе омогућиће боље услове школовања за 14 наших ученика који похађају ПО Остружња, њихове учитеље и наставнике. Свечаност поводом обнове школе почела је у 10.00 часова. Ученици су са својим учитељима припремили кратку приредбу, а након завршетка приредбе гостима су у знак захвалности уручени поклони.

Користимо ову прилику да изразимо захвалност за финансирање обнове школе Фонду за заштиту животне средине и енергетску ефикасност Републике Српске и директору Фонда господину Срђану Тодоровићу, а за учешће и подршку пројекту обнове захваљујемо се нашој локалној заједници – општини Станари, начелнику Општине господину Радојици Ћелићу и предсједнику Скупштине општине Станари, господину Денису Стевановићу који је некада био ученик остружанске школе, а данас је огромним залагањем за реализацију овог пројекта показао поштовање према својој школи и свом селу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *