ТРЕЋЕ МЈЕСТО НА РЕГИОНАЛНОМ ТАКМИЧЕЊУ „ЋИРИЛИЦЕ, ЧЕДО МОЈЕ“

Данас је у нашој школи по први пут одржано Регионално такмичење по називом „Ћирилице, чедо моје“.

Овим такмичењем обухваћена су четири наставна предмета: српски језик, историја, православна вјеронаука и музичка култура, а такмичење се реализује екипно. Сваку школу представљају четири ученика од 6. до 9. разреда.

Нашу школу су представили сљедећи ученици: Татјана Ђекић, седми разред, Невена Лазић, осми разред, Урош Миливојевић, осми разред и Алекса Вуковић, девети разред.

Ученике су за такмичење спремали Славко Ђурић, наставник српског језика, Дијана Видовић, наставник историје, Ненад Новић, вјероучитељ и Стефан Денда, наставник музичке културе.

На данашњем Такмичењу учествовало је девет екипа основних школа са регије Добој. Такмичење је започело у 10.00 часова и реализовано је у складу са Стручним упутством о организовању такмичења и смотри ученика основних и средњих школа Републике Српске под буднм оком инспектора – просвјетног савјетника, Горана Јанковића.

Прво мјесто освојила је ЈУ ОШ „Иво Андрић“ Ђулићи.

Друго мјесто освојила је ЈУ ОШ „Милан Ракић“ Буковица Велика.

Веома смо поносни на наше ученике и њихове наставнике који су на првом Регионалном такмичењу „Ћирилице, чедо моје!“ истим бројем бодова заједно са ЈУ ОШ „Никола Тесла“ Девента подијелили треће мјесто.

Користимо ову прилику да похвалимо наше ученике Татјану, Невену, Уроша и Алексу као и њихове наставнике, Дијану Видовић, Ненада Новића, Стефана Денду и Славка Ђурића за успјех на овом такмичењу.

Знамо да су у претходном периоду напорно радили и срећни смо јер се њихов труд и исплатио.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *