Регионално такмичење из спортске гимнастике

Већ четврту годину заредом наша школа има  срећу да угости основце, гимнастичаре добојске регије. Регионално такмичење за ученике основних школа добојске регије из спортске гимнастике у програму Малих олимпијских игара Републике Српске организовано је у фискултурној сали наше школе са почетком у 10.00 часова. Након постројавања такмичара и интонирања химне такмичења, директор наше школе, господин Александар Ристић, је поздравио све присутне и прогласио такмичење отвореним. Својим присуством ово такмичење су увеличали и представник Републичког педагошког завода, инспектор – просвјетни савјетник за физичко васпитање, господин Драган Сувајац-Шапорац и представници ЈУ Спортско – туристичке организације Општине Станари, господин Борис Шљивић и господин Анђелко Тадић.

gimnasticarke

 Ученици су се данас такмичили у три категорије : ПАРТЕР, ПРЕСКОК и ГРЕДА, а поред представника наше школе, ту су били и такмичари из шест школа добојске регије, укупно 57 такмичара. Школе које су данас узеле учешће су:

ЈУ ОШ „Ђорђо Панзаловић“ Осиња

ЈУ ОШ „Сутјеска“ Модрича

ЈУ ОШ „Стеван Душанић“ Прибинић

ЈУ ОШ „Радоје Домановић“ Осјечани

ЈУ ОШ „Ђура Јакшић“ Подновље

ЈУ ОШ „Свети Сава“ Какмуж

Најуспјешнији по категоријама су данас били сљедећи ученици:

gimnastika-rezultati

Посебно поносним су нас данас учинили наши ученици, Стефан Блатњак, Дејан Стевановић, Саша Слијепчевић и Владо Максимовић који су својим кућама однијели укупно шест медаља и диплома, а такође се захваљујемо и осталим ученицима наше школе који су се данас такмичили као и наставнику Ненаду Пекељевићу.

gimnasticari

Најуспјешнијим такмичарима желимо много среће на Републичком такмичењу које ће се ове године одржати у Требињу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *