Регионално такмичење из информатике, Станари 2017

У суботу, 1. априла наша школа је поново имала задовољство да угости младе информатичаре регије Добој. Регионално такмичење за ученике основних школа ове године је организовано  у нашој школи. На такмичење се пласирало укупно седам школа:

ЈУ ОШ „Доситеј Обрадовић“ Добој

 ЈУ ОШ „Вук С.Караџић“ Добој

ЈУ ОШ „Свети Сава“ Добој

ЈУ ОШ „Сутјеска“ Модрича

ЈУ ОШ „Обудовац“ Шамац

ЈУ ОШ „П. П. Његош“ Теслић

ЈУ ОШ „Свети Сава“ Брод

Такмичењу, које је започело у 10.00 часова, је приступило укупно девет такмичара горе наведених основних школа, а да би се такмичари и њихови наставници осјећали што угодније, наши ученици су им припремили кратак програм добородошлице. Директор наше школе, господин Александар Ристић, их је поздравио и заједно са представником Републичког педагошког завода, инспектором – просвјетним савјетником, господином Гораном Јанковићем, прогласио такмичење отвореним.

Након објављивања званичне ранг – листе, науспјешнијим ученицима такмичења су проглашени:

regionalno-2

  1. мјесто:  Бојана Пебић, ЈУ ОШ „Сутјеска“ Модрича, наставник Јовица Илић и Марио Крајина, ЈУ ОШ „Вук С.Караџић“ Добој, наставник Дарио Пузић
  2. мјесто: Немања Демоњић ЈУ ОШ „Свети Сава“ Добој, наставник Татјана Ливњак
  3. мјесто: Гордан Ђурић ЈУ ОШ „Доситеј Обрадовић“ Добој, наставник Дарио Ђурић

 Најуспјешнији ученици су награђени вриједним наградама које је уручио директор школе, а Републичко –  педагошки завод је обезбиједио дипломе за прва три мјеста, признања за најуспјешније наставнике, похвале за учеснике и захвалницу за школу – домаћина.

По завршетку такмичења, наши гости су нам се захвалили на гостопримству и изразили жељу да се и сљедеће године такмиче баш у нашој школи.

regionalno-3

 

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *