Обиљежавање Дана жена 2017. године

 

Протеклих дана у нашој школи одржане су традиционалне oсмомартовске приредбе. Ученици нижих разреда су припремили програм са којим су се жељели захвалити својим мамама, бакама, стринама, теткама, ујнама за све што су урадиле за њих. Дјеца су једва чекала сам почетак приредбе и да покажу шта су то све они припремили. Програм се састојао од низа пјесмица, плеса, рецитација и глуме које су ученици марљиво припремали са пуно радости. У холу школе су такође били изложени ликовни радови ученика на тему „Моја мама“. Приредбама су присуствовали родитељи али и други чланови породица. Најљепши дио свега овога јесте то што су сви након приредби одлазили са великим осмијехом на лицу.

osmi mart

Овај празник је обиљежен и организовањем радионице са дјецом и родитељима у склопу провођења предшколског програма као и радионицама у већини одјељења нижих разреда гдје су наши ученици израђивали осмомартовске честитке и поклоне за маме, баке, тетке и остале драге жене из свог окружења.

media-share-0-02-04-2458d3a86d4bfe4b7a8c4f24c7e4bd80be25a5e600c3053a7be0b01b0118a7c0-Picture
Овакве приредбе  и радионице представљају прави начин да се представи рад у оквиру слободних активности и да ученици  представе себе и своја интересовања на начин који они воле и који њима највише одговора. То је потврда да се у нашој школи осим редовне  наставе,  ученицима пружа могућност да кроз слободне активности његују и развијају своју креативност и даје им се шанса да то и покажу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *