РАДИОНИЦОМ “Са мамом је увијек забавно” ОБИЉЕЖЕН ДАН ЖЕНА У ВРТИЋУ

Ове године, по први пут, у нашем вртићу је обиљежен Дан жена на веома креативан и забаван начин. Организована је креативна радионица “Са мамом је увијек забавно”, а учесници ове радионице су била дјеца и њихове маме.

Програм радионице је осмишљен тако, да су на почетку дружења дјеца пјевала поздравну пјесму “Честитка мајчици”, након чега је услиједило креативно стваралаштво, гдје су дјеца, заједно са мамама учествовали у изради накита за маму, баку, или неку другу, драгу женску особу.
Касније је услиједио такмичарски дио, у којем су маме и дјеца, као тимски играчи, имали прилику да се боре за побједу у друштвеној игри “Не љути човјече”. Побјеничким тимовима су уручене дипломе.
Најзабавнији дио радионице, била је свакако игра “Музичке столице”, у којој су учествовале маме а затим и дјеца. На крају је услиједило дружење уз пригодну закуску.
Циљ радионице је првенствено био унапређивање партнерских односа породице и предшколске установе, продубљивање породичних односа, а поврх свега, да баш на овај дан измамимо свакој мајци осмијех на лице и поклонимо тренутке којих ће се радо сјећати.
На крају овог дивног дружења, маме су приредиле васпитачицама изненађење, дарујући им посебан и оригиналан поклон.
Сећан 8. март, драге наше маме!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *