AНЂЕЛА МИШУРИЋ, АЛЕКСА ЈАЊИЛОВИЋ И АЛЕКСАНДАР ТОДОРИЋ ПОБЈЕДНИЦИ ОПШТИНСКОГ ТАКМИЧЕЊА ИЗ ФИЗИКЕ

На данас одржаном Општинском такмичењу из физике ученица Анђела Мишурић освојила је прво мјесто за ученике седмог разреда. Најбољи међу осмацима био је ученик Алекса Јањиловић, а побједник такмичења за ученике деветог разреда је Александар Тодорић.

На такмичењу је укупно учествовало 13 ученика. Све процедуре проведене су у складу са Упутством за извођењем општинског такмичења из физике и Стручним упутством о организовању такмичења и смотри ученика основних и средњих школа Републике Српске.

Такмичење је почело у 10.00 часова, а ученици су за израду задатака имали 120 минута. Шифрирање радова је обављено у складу са Упутством. У току рада у учионицама дежурали су наставници који не предају физику.  Ученици током рада нису излазили из учионице, нити су користили помоћну литературу и мобилне телефоне.

Када су сви радови предати, на огласној табли истакнути су задаци и рјешења задатака са бодовањем.

По завршетку рада радови су прегледани. Комисија за исправљање радова се у потпуности придржавала Упутства.

Након објављивања незваничне листе резултата, није било приговора. Потом је формирана званична ранг листа са припадајућим подацима (ранг, име и презиме ученика, назив школе и мјесто, име и презиме наставника, бодови по задатку, укупан број освојених бодова).

Резултати су јавно објављени и саопштени. Уз захвалност свим учесницима и похвале за вриједан рад, проглашени су побједници, а такмичење је затворено у 14.30 часова.

Свим учесницима Општинског такмичења из физике се захваљујемо, а нашим побједницима Анђели, Алекси и Александру честитамо и истичимо понос због њиховог успјеха.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *