ХВАЛА ТИ МАМА ЗА МИРАН САН И НЕКА ТИ ЈЕ СРЕЋАН ТВОЈ ДАН

Ученици од првог до петог разреда су и ове године у част наших мама, бака и свих драгих нам жена, уз помоћ и подршку својих учитељица , а оквиру часова слободних активности припремили и приказали програм поводом прославе 8. марта.

Програм је био разноврстан. Смјењивале су се  музика, глума, стихови и плес. Тако су до изражаја дошли таленат, креативност, ангажованост, рад и жеља да се на једном месту  покаже и искаже љубав и поштовање, a иствремено и ода признање свим драгим женама које заслужују да сваког дана буду уважене и поштоване, а не само 8. марта.

Овај празник је обиљежен и организовањем радионице са дјецом и родитељима у склопу провођења предшколског програма као и радионицама у већини одјељења нижих разреда гдје су наши ученици израђивали осмомартовске честитке и поклоне за маме, баке, тетке и остале драге жене из свог окружења.

Надамо се да су драге жене у животима наших ученика данас уживале у нашем малом знаку пажње и још једном им у име наших ученика честитамо данашњи празник, 8. март!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *