ПРИЈЕМ КОД НАЧЕЛНИКА ОПШТИНЕ ЗА РЕГИОНАЛНЕ ПРВАКЕ ИЗ ДЕМОКРАТИЈЕ

Начелник општине Станари и његови сарадници данас су у просторима Општинске управе угостили Стефана Планинчевића, Жаклину Рауковић, Марину Суботић, Сергеја Радишковића, Ивану Кршић, Невену Лазић, Сару Мишурић, Николину Поповић и Сању Ђекић, наше ученике VI1 разреда који су донијели прво мјесто њиховој школи и општини. Ученике је водила наставница Оливера Недић, са којом су ученици на састанку са начелником Општине Станари и његовим сарадницима, договорили да се њихова иницијатива о већем издвајању за спортске клубове који би у овој општини организовали спортске, плесне и рекреатине активности реализује у наредном периоду.

Начелник је прихватио да њихов приједлог упуте у процедуру како би се проблем недостатка разноврсности у спорту, ријешио конкретним мјерама и како би млади људи у овој општини развијали своје таленте и потенцијале.

Веома је важно за ученике што Општинска управа препознаје потенцијал младих људи те на тај начин шаље поруку да је образовање важно и да млади могу утицати на ромјене у својој заједници.

Регионалним првацима начелник Ћелић је као мотивацију уручио награде за постигнути успјех.

Захваљујемо се начелнику на пријему наших ученика и сигурни смо да ће им указана част дати још већу мотивацију за наредна такмичења.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *