СРЕЋНО ПРОЉЕЋЕ, СРЕЋАН РАСПУСТ…

Прољећни распуст за све ученике почиње сутра, 26. априла и траје до 30. априла 2021. године, али ученици се не враћају у школе све до 4. маја јер сљедећег викенда славимо и највећи хришћански празник Васкрс, а у понедјеља, 3. маја је празнични дан – Васкршњи понедјељак.

Посљедњу седмицу наставе пред распуст наши ученици су провели уживајући у лијепом прољећном времену. Украшавали су своје учионице мотивима прољећа, а крајем седмице причало се о празнику планете Земље као и о Васкрсу. Ученици су правили васкршње корпице и шарали васкршња јаја.

Наши ђаци у подручном одјељењу у Церовици имају своју посебну пријатељицу, Наташу Ћелић, која их редовно за празнике обрадује пригодним поклонима. И ове године Наташа је из далеке Швајцарске посјетила своју стару школу и донијела ђацима слатке пакетиће. Срећа је знати да има оних који никад своју школу не забораве.

Лијепо вријеме, веселе боје Васкрса и лијепо расположење упркос свему, нека нас прате и наредне седмице, да у здрављу и срећи прославимо највећи хришћански празник Васкрс, а потом да се чили и одморни вратимо у школу.

Желимо свима срећан распуст и срећне предстојеће празнике!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *