ПРЕДСТАВНИЦИ МУП-а РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ РЕАЛИЗОВАЛИ ПРЕДАВАЊЕ ЗА УЧЕНИКЕ ОСМОГ РАЗРЕДА НАШЕ ШКОЛЕ

У оквиру превентивне кампање „Буди сигма! Заустави/пријави вршњачко насиље!“ коју Министарство унутрашњих послова Републике Српске реализује у основним школама, полицијски службеници Полицијске станице Станари Владимир Ђекић-вођа сектора и Дејан Ђурђић-крим инспектор су 9. новембра 2023. године одржали  едукативно предавање у амфитеатру наше школе ученицима осмог разреда.

Предавању су присуствовали радници стручне службе школе, педагог Маја Мојевић и логопед Свјетлана Ђекановић, које су стални чланови Мултисекторског тима . Наведена кампања реализује се са циљем упознавања ученика основних и средњих школа са појмом вршњачког насиља, начину испољавања насиља међу дјецом и младима те последицама које оставља на жртве насиља, као и подизање свијести о значају благовременог откривања оваквих видова насиља.

Предавање је било изузетно корисно и овим путем похваљујемо сарадњу ПС Станари са нашом школом у погледу превентивног дјеловања на идентификовању и спречавању могућих опасности којима су изложени наши ученици.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *