ПОВОДОМ ДЈЕЧИЈЕ НЕДЈЕЉЕ НАЧЕЛНИК ОПШТИНЕ ДУШАН ПАНИЋ ПОСЈЕТИО ШКОЛУ И ПОКЛОНИО СПОРТСКУ ОПРЕМУ

Завршетак овогодишње седмице у којој се обиљежава Дјечија недјеља дочекали смо у друштву челних лица наше општине, начелника општине Станари Душана Панића, народног посланика Горана Јеринића, предсједника Скупштине општине Станари Остоје Стевановића и њихових сарадника, одборника локалне скупштине и других фукционера. Они су нам у госте дошли како бисмо заједно, још једном активношћу, обиљежили манифестацију која се ове године одржава по слоганом „Здраво тијело, ведар дух“. 

 

У парку школе осунчаном јесењим сунцем представници одјељења ученика су, у угодној атмосфери, попричали са начелником Панићем и осталим представницима Општине. Они су данас дошли у школу како би нашим ученицима поручили да је њихова жеља да свака недјеља буде недјеља дјетета.

 

Како слоган овогодишње манифестације промовише здрав начин живота и очување менталног здравља дјетета, а опште је позната чињеница да бављење спортом повољно дјелује на дјецу у физичком и психичком смислу, наши гости су данас ученике обрадовали спортском опремом која ће им добро послужити на школским такмичењима, а мајице за спортске тимове дјечака и дјевочица ће засигурно допринијети промоцији школе на спортским такмичењима регионалног и републичког нивоа. 

 

Овим путем се захваљујемо начелнику Панићу и општинској управи на издвојеном времену, исказаном поштовању и на вишегодишњој подршци у стварању бољих услова за васпитање и образовање ученика у нашој школи. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *