„ОБОЈИМО СВИЈЕТ У ПЛАВО“ – МЕЂУНАРОДНИ ДАН ДЈЕТЕТА ОБИЉЕЖЕН У НАШОЈ ШКОЛИ

Весело и плаво је било данас у нашим школама. Међународни дан детета који се иначе обиљежава сваке године, 20. новембра, данас је обиљежен и у нашој школи. Ове године придружили смо се кампањи UNICEF – а под називом „Обојимо свијет у плаво“ која је посвећена обиљежавању овог посебног дана за дјецу.

Учионица је важно и безбједно мјесто гдје дјеца стичу знања и уче животне вриједности. Школа доприноси не само квалитетнијем образовању, него и васпитању и формирању младе особе, тако да поштује права других, уважава различитости, брине и изражава емпатију.

Свакодневним залагањем и радом, желимо свим нашим ученицима пружити школско окружење у коме ће се осјећати угодно, срећно и сигурно и да знања која ће стицати у нашој школи, буду она која ће памтити и знати и када једног дана они буду одрасли. За једну здраву и успјешну средину за учење веома је важно да ученици, наставници и родитељи првенствено имају поштовање једни према другима, а онда и да се свако од њих осјећа угодно у улози коју има.

И данас као и сваки дан изражавамо наду и жељу да наша школа буде управо једно такво мјесто – школа у коју сви воле доћи.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *