НАШИ УЧЕНИЦИ НИКОЛАЈ КОВАЧЕВИЋ И НИКОЛА ГОЈКОВИЋ ДОБИТНИЦИ ПОХВАЛЕ ПОВОДОМ ДАНА ОПШИНЕ СТАНАРИ

Општина Станари је данас, 9. септембра 2021. године обиљежила седам година од обнове свога постојања. Прије тачно седам година Народна скупштина Републике Српске је усвојила Закон о оснивању општине Станари и од тада се овај дан слави као Дан општине.

Вјерни народ је на Дан општине имао прилику да дочека Његово преосвештенство епископа зворничко-тузланског Фотија који је у нашем храму служио литургију и освјештао темеље будућег Светосавског дома.

Поносни смо јер су наши ученици узели учешће у обиљежавању Дана општине. Они су заједно са својим учитељима и наставницима као и управом школе присуствовали литургији и чину освјештавања Светосавског дома.

Поводом Дана општине Станари, уприличена је и свечана сједница Скупштине општине Станари на којој су, између осталог, додијељене награде и признања најзаслужнијим и најуспјешнијим појединцима у протеклој години.

Велика нам је част и срећа што су се и ове године међу заслужним појединцима нашла и наша два ученика. Ученик првог разреда Николај Ковачевић и ученик петог разреда Никола Гојковић добитници су Похвале Општине Станари за остварене запажене резултате у области спорта.

Овим поводом изражавамо понос и срећу због признања и награда која су уручена нашим ученицима, те им испред ученика и колектива наше школе честитамо и  желимо да наставе низати спортске успјехе и у будућности, а да притом буду примјерни и одлични ученици наше школе.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *