НАША ТЕОДОРА ДАМЈАНОВИЋ OСВОЈИЛА ТРЕЋЕ МЈЕСТО НА ДЈЕЧИЈЕМ ФЕСТИВАЛУ „МАЛИ КОМПОЗИТОР“

У суботу, 20. новембра 2021. године одржан је 15. по реду фестивал дјечије музике „Мали композитор“. Ова традиционална културна манифестација одржана је у организацији удружења „АРТ ПУЛС“,a под покровитељством Министарства просвјете и културе Републике Српске и Града Бања Лука.

Поносни смо јер смо и ове године као школа, али и као мала локална заједница имали свог представника. Наша ученица осмог разреда Теодора Дамјановић је наступила у конкуренцији од 15 учесника који су написали и извели своје пјесме у Kонцертној дворани Банског двора.   

Дјечији жири изабрао је побједничку композицију „Чаробно вече“, коју је извела Милица Думановски из Бањалуке. Она је уједно освојила и награду публике. Другу награду жирија освојила је пјесма „Мјесече сјајни“ у извођењу Хелене Зорић из Бањалуке, док је трећа награда додијељена пјесми „Сунце и мјесец“ коју је отпјевала наша Теодора Дамјановић.

Честитамо нашој ученици Теодори на овом изузетном успјеху и од срца јој желимо успјехе у будућности. Радујемо се да је на том путу подржимо и навијамо за њу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *