„НАША ШКОЛА ПРИЧА СВОЈУ ПРИЧУ“ – ДАН ШКОЛЕ, 16. МАЈ 2018. ГОДИНЕ

Рођендан Десанке Максимовић, а Дан наше школе и ове године је обиљежен свечаном академијом која је одржана у сали Центра за културу општине Станари.

Прича наше школе, наших ученика је ове године стављена у први план и као мото се провлачила кроз читаву приредбу коју су припремили ученици наше школе и њихови наставници. Наши ученици су својим ријечима представили све оно што им се свиђа у њиховом мјесту, а посебно у њиховој школи, а своје ријечи и своју поруку су ове године прослиједили учинивши искорак у културно – умјетничком приказу. Наиме, они су направили видео прилог о ономе што чини највећи дио њиховог свијета, а то су школа и другари из школе. Поред ове новине у програму школских приредби, представили су нам се и фолклораши, рецитатори и школска етно – група.

Као и сваке године и ове године су најистакнутији ученици ученици награђени поклон боном и признањем школе. Укупно њих 14 је ове године представљало нашу школу на најбољи начин и стога су баш они и награђени. Награду „Никола Пањков“ за најбољег математичара је добио Иван Јеринић који је освајањем трећег мјеста на Регионалном такмичењу и пласманом међу најбољих десет математичара Републике Српске заслужено понио ову титулу.

Овогодишња прослава Дана школе је за задатак имала у први план ставити постигнућа и позитивне промјене, а ко је могао најбоље о томе причати од наших ученика и зато је њихова прича и прича наше школе.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *