НАША ШКОЛА – ДОМАЋИН РЕГИОНАЛНОГ ТАКМИЧЕЊА ИЗ ИНФОРМАТИКЕ

Данас, 13. априла 2024. године наша школа је поново имала задовољство да угости младе информатичаре регије Добој. На Регионално такмичење које се данас одржало у Станарима се пласирало укупно седам школа:

ЈУ ОШ „Доситеј Обрадовић“ Добој,

ЈУ ОШ „Вук Стефановић Караџић“ Добој,

ЈУ ОШ „Свети Сава“ Добој,

ЈУ ОШ „Сутјеска“ Модрича,

ЈУ ОШ „Шамац“ Шамац,

ЈУ ОШ „Стеван Душанић“ Прибинић и

ЈУ ОШ „Никола Тесла“ Дервента.

Такмичењу, које је започело у 10.00 часова, је приступило укупно десет такмичара горе наведених основних школа, а да би се такмичари и њихови наставници осјећали што угодније, наши ученици су им припремили кратак програм добородошлице. Директор наше школе, господин Александар Ристић, их је поздравио и заједно са представницом Републичког педагошког завода, инспектором – просвјетном савјетницом, госпођом Татјаном Јеринић, прогласио такмичење отвореним.

Након израде такмичарских задатака и рада комисија, добили смо и званиче резултате Регионалног такмичења из информатике.

1. мјесто: Матеј Новаковић, ЈУ ОШ „Сутјеска“ Модрича, наставник Јовица Илић

2. мјесто: Јован Жилић, ЈУ ОШ „Свети Сава“ Добој, наставник Татјана Ливњак и

3. мјесто: Стефан Кокоруш, ЈУ ОШ „Свети Сава“ Добој, наставник Татјана Ливњак

Најуспјешнији ученици су награђени прикладним наградама које је обезбиједила наша школа, а представница Републичког педагошког завода, госпођа Јеринић је уручила дипломе и похвале најуспјешнијим ученицима, признање најуспјешнијем наставнику и захвалницу за организацију данашњег такмичења нашој школи.

Наша школа честита ученицима на постигнутом успјеху, а најуспјешнијим желимо много среће на Републичком такмичењу које ће се поново одржати у Станарима, 18. маја 2024. године. Надамо се да су сви учесници данашњег такмичења у нашој школи провели лијеп и угодан дан.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *