НАША СЛАВОЈКА ПРОДАНОВИЋ МЕЂУ НАЈБОЉИМ НАСТАВНИЦИМА У СРПСКОЈ – ДОБИТНИЦА СВЕТОСАВСКЕ НАГРАДЕ

Предсједник Републике Српске Жељка Цвијановић и министар просвјете и културе Српске Наталија Тривић вечерас су у Бањалуци уручили Светосавске награде за 24 истакнута просвјетна радника у Српској.
На свечаности у Дјечијем позоришту Српске Светосавске награде за школску 2018/2019. годину уручене су наставницима из читаве Републике Српске.
Велика нам је част и изузетна срећа објавити да се међу награђеним наставницима налази и наша колегиница Славојка Продановић.
Министарство просвјете и културе Републике Српске ове године први пут додјељује Светосавске награде наставницима за постигнуте изузетне резултате у области васпитања и образовања ученика и допринос квалитетнијем васпитању и образовању у Републици Српској у школској 2018/2019. години. Сама чињеница да већ прве године имамо добитника Светосавске награде представља огромну мотивацију да у свом раду још више напредујемо, а све у циљу што бољег васпитања и образовања ученика нашег малог мјеста. Изузетно нам је задовољство честитати нашој колегиници Славојки Продановић на овој награди која засигурно представља највећу част за једног просвјетног радника. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *