„МЕДИКОВЕТ“ ДОНИРАО ШКОЛИ ПАМЕТНИ ТЕЛЕВИЗОР

Друштвену одговорност и бригу о дјеци ветеринарске амбуланте „Медиковет“ из Станара упознали смо још током реализације пројекта „Dogs Trust“ током које су наши ученици имали низ квалитетних и значајних предавања као и мноштво пригодних поклона корисних за учење и рад.

Знајући њихову опредијељеност за помоћ ученичкој поулацији и васпитно-образовним установама упутили смо им молбу за донацију паметног телевизора.

Намјера нам је да све школске пројекторе замијенимо телевизорима, а у сврху ефикасније презентације садржаја и других потреба које имају за циљ повећање испуњености исхода учења. Недуго након упућивања молбе добили смо позитиван одговор, а кроз неколико дана нашу школу посјетили су Радојица Ђекановић и Владимир Ивановић, доктори ветеринарске медицине и власници „Медиковет“-а који су на поклон нашим ученицима и школи донијели велики (65“) паметни телевизор.

Овим путем са искреним дивљењем и поштовањем захваљујемо „Медиковет“-у. Похваљујемо њихову хуманост, друштвену одговорност и разумијевање важности васпитања и образовања. Свака донација ученицима и школи је улагање у образовање и дјецу овог краја. Дјеци је потребна подршка свих нас. Захваљујемо „Медиковет“-у јер је наш одличан партнер у стварању бољих услова за образовање ученика наше школе.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *