МЈЕШОВИТУ ВРТИЋКУ ГРУПУ ПОСЈЕТИЛА СТОМАТОЛОГ ДОМА ЗДРАВЉА СТАНАРИ

Успјешна сарадња Дома здравља Станари и наше установе потврђена је реализацијом многобројних активности током година. Од почетка рада наше Организационе јединице предшколског васпитања и образовања „Матко“, подршка Дома здравља и њихових љекара нам је била од огромног значаја чиме је у први план стављено здравље најмлађих становника Станара. Редовним посјетама представника Дома здравља континуирано радимо на очувању здравља наших полазника.

Посљедња у низу активности је посјета докторице стоматологије, Сандре Околић и стоматолошке сестре Габријеле Кесер која је реализована у четвртак, 3. новембра 2022. године.

Љубазна докторица је објаснила чиме се она бави, а затим нам је причала о важности одржавања оралне хигијене.  Дјеца су била одушевљена и расположена за сарадњу. Након тога услиједио је преглед зубића свих полазника ове вртићке групе. Докторица је пажљиво прегледала какви су зубићи и забиљежила код које дјечице постоји неки проблем са зубићима.

Након прегледа докторица се захвалила дјеци на доброј сарадњи и најавила своју поновну посјету за мјесец дана.

Користимо ову прилику да се захвалимо представницима Дома здравља Станари на великој помоћи и подршци и изразимо наду да ћемо и у будућности наставити сарађивати на корист свих наших полазника Организационе јединице „Матко“ и ученика ЈУ Основне школе „Десанка Максимовић“ Станари.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *