Један слаткиш, једно дијете!

Децембар је најдражи дио године за већину малишана. То је вријеме весеља, a почетком децембра, почиње и сезона празника за све, а понајвише за оне најмлађе. Већ тада често ћете чути да питају за слатке новогодишње пакетиће.

Међутим, немају сви малишани ту срећу да се баш у том периоду осјећају као њихови вршњаци који су узбуђени од очекивања тренутка кад ће добити прве пакетиће. Наши ученици су много пута и прије показали да знају бити великодушни и хумани. Овога пута они су замислили да својим вршњацима помогну да и они осјете дашак новогодишњег узбуђења јер ниједан поклон није од срца колико поклон дјетета дјетету.

У периоду од 1. децембра до 25. децембра, наши ученици ће прикупљати и поклањати слаткише од којих ћемо направити новогодишње пакетиће и подијелити их, уз малу приредбу, онима који су у стању социјалне потребе.

Молимо родитеље, баке, деке, тетке, стричеве, стрине, ујке, ујне и осталу родбину да ових дана својим најмлађима поклоните слаткиш више како би и они показали великодушност према својим другарима.

Слаткиши ће се свакодневно прикупљати у просторијама централне школе у Станарима као и у просторијама подручних школа.

jedan-slatkis

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *