Оливера Недић – једна од десет најиновативнијих наставника у предметној настави

Центар за образовне иницијативе Step by Step ове године додјељује награде за најиновативније наставнике/це у БиХ за 2016. годину. Додјела награда је  одржана 9. децембра у сарајевском Дому младих у 19.00 часова. На свечаности је додијељено 50 награда и признања, и то за десет номинованих и побједника у свакој од пет наведених категорија:

Категорија 1: Васпитачи/це у предшколском васпитању и образовању
Категорија 2: Учитељи/це у разредној настави
Категорија 3: Предметни наставници/це у основним школама
Категорија 4: Предметни наставници/це у средњим школама
Категорија 5: Стручни сарадници/це на свим нивоима васпитања и образовања

13567272_10153819036097887_2226275568002457530_nНаставница наше школе, Оливера Недић, номинована је од стране комисије Центра за образовне иницијативе за најиновативнијег наставника/цу и једна је од добитница годишње награде у конкуренцији наставника предметне наставе.

Наша школа има изузетну част и задовољство што у својим редовима има наставницу попут Оливере Недић. Честитамо јој на овом признању и обећавамо да ћемо и даље радити на стварању подстицајног радног окружења у коме ће сви наставници искористити свој потенцијал и на тај начин омогућити најквалитетније образовање и васпитање за сваког нашег ученика.

coilogo1

Центар за образовне иницијативе Step by Step је невладина организација основана са циљем да промовише образовну филозофију усмјерену на дијете, и право сваког дјетета на квалитетно васпитање и образовање. Центар дјелује од 1996. године, када је и основан уз подршку Фонда за отворено друштво, а од 1999. године је регистрован као самостална невладина организација. Центар је активан и препознатљив широм БиХ, кроз разгранату мрежу учитеља, школа и сертификованих тренера, и кроз сарадњу са другим локалним и међународним организацијама, као и Министарставима образовања и Педагошким заводима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *