ЧАРОБНА ЈЕСЕН НА РАДИОНИЦИ ТРЕЋЕГ РАЗРЕДА

Поводом обиљежавања Дјечије недјељае учитељица Здравка Гавранић је са својим ученицима трећег разреда, а у сарадњи са родитељима, у централној школи организовала јесењу радионицу. Пет мама наших ученика уз помоћ малих трећака учествовало је у стварању прекрасних штандова са јесењим плодовима.

Слоган овогодишње Дјечије недјеље „Заједно можемо све“ на посебан начин је приказан кроз ову радионицу. Мале ручице наших ученика и вриједне мајке су заиста одушевиле све ученике и наставнике централне школе који ове седмице имају прилику уживати у штандовима постављеним у холу наше школе.

Како би сама радионица била што занимљивија, организовано је и мини такмичење, ангажован је жири од три ученика осмог разреда који су добили тежак задатак да изаберу три најљепша штанда. Екипе под називима Октобар, Шљива, Дуња, Шишарка и Јабука су дале све од себе и сваки штанд украсиле на посебан начин. Жири ученика осмог разреда је на крају донио тешку одлуку и прогласио штанд екипе Октобар побједницима радионице. Сви учесници су као успомену на овај посебан дан добили дипломе за учешће, а читаву атмосферу је срећнијом и пријатнијом учинила игра и музика наших фолклораша, ученика наше школе. Штандове су у току наставе обишли и ученици првог разреда са учитељицом Маром Лазић и ученици другог разреда са учитељицом Жаном Продић.

Ова седмица је заиста богата предивним активностима, а ово је засигурно једна од запаженијих јер приказује у правом свјетлу вриједност слогана „Заједно можемо све“. Родитељи, ученици и учитељи на заједничкој мисији заиста могу допринијети да школски дани наших ученика буду богатији новим искуствима, учењима, а и посебним пријатељствима.

Овим путем похваљујемо ангажман учитељице Здравке и њених ученика и посебно се захваљујемо мајкама наших ученика на њиховом доприносу обиљежавању Дјечије недјеље у нашој школи.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *