СВЈЕТСКИ ДАН КУЋНИХ ЉУБИМАЦА ОБИЉЕЖЕН НА ЧАСОВИМА ФАКУЛТАТИВНЕ НАСТАВЕ „КУЋНИ ЉУБИМЦИ“

Свјетски дан кућних љубимаца обиљежава се 30. новембра широм свијета. Сви знамо колико је посебна љубав између дјеце и њихових кућних љубимаца. Врло често та љубав постане толико снажна да дјеца своје псе, мачке или друге кућне љубимце почну гледати као своје чланове породице. Неријетко се дешава да и у одраслом добу останете везани за своје животињске пријатеље.

Наставник ликовне културе, Бобан Раковић гаји посебну љубав према псима, а у нашој школи је задужен за часове факултативне наставе „Кућни љубимци“. Ученице седмог разреда које дијеле љубав према животињама, а похађају ове часове су заједно са наставником Бобаном Раковићем обиљежили Свјетски дан кућних љубимаца. Оне су истражиле различите теме везане за животиње, а посебно за љубимце. Кући су се фотографисале са својим љубимцима, а потом израдиле паное едукативноог садржаја који ће бити изложени у нашој школи.

Захваљујемо се наставнику Бобану и ученицама седмог разреда јер су уложили труд да и остале ученике информишу и приближе им своја искуства, како би сви знали шта значи имати кућног љубимца и колико среће то може донијети једном дому.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *