НАСТУП ШКОЛСКОГ ХОРА НА „ПРЊАВОРСКИМ ХОРСКИМ СВЕЧАНОСТИМА“

Музички фестивал „Прњаворске хорске свечаности“ одржан је по седми пут у организацији Српског црквеног пјевачког друштва „Свети Георгије“ из Прњавора.

Хор наше школе наступио је на концерту хорске музике одржаном синоћ у храму Светог Георгија у Прњавору као једини хор основних школа. Под вођством наставника Стефана Денде школу су представили изведбом 136. псалама Давидовог и композицијом „Суза Косова“.

На концерту је учествовало преко стотину пјевача који су, поред хора наше школе, наступали у сљедећих пет група: Српско црквено пјевачко друштво „Андреј Критски“ из Лакташа, Српско црквено пјевачко друштво „Сретење Господње“ из Челинца, хор Средње музичке школе „Константин Бабић“ из Прњавора, хор „Гимназије“ Прњавор и домаћин – Српско црквено пјевачко друштво „Свети Георгије“ Прњавор, на челу са руководиоцем и диригентом, оцем Радиславом Нунићем.

Наш школски хор у наставку школске године очекују бројни наступи, али и такмичење школских хорова основних школа. Овом приликом се посебно захваљујемо оцу Радиславу Нунићу и Српском црквеном пјевачком друштву „Свети Георгије“ из Прњавора на позиву и добродошлици за наше ученика и наставнике.🎼🎶🎵🎶🎼

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *