Прва конференција беба у Станарима

У Станарима је јуче, 1. јула 2017. године,  први пут организована манифестација Конференција беба.  Носилац организације манифестације је Јавна установа Центар за културу општине Станари, а на Конфенренцији је учествовало укупно 77 беба у пратњи неколико стотина родитеља, бака, дека и осталих. Најмлађи ученици наше школе, ученици првог, другог и трећег разреда су имали част да једну такву манифестацију затворе пјесмом и плесом којима су забавили најмлађе становнике општине Станари.

konf

Ово је једна у низу активности у којој је наша школа узела учешће са циљем да се кроз културну и јавну дјелатност, подигне углед и побољша квалитет рада Школе и афирмишу наши ученици и наставници.

Надамо се да ће се овакве и сличне активности организовати и у будућности, да ће наши ученици и наставници бити активни учесници и да ће свих 77 беба са овогодишње Конференције једнога дана похађати нашу школу.

Захваљујемо општини Станари, Центру за културу општине Станари, Министарству породице, омладине и спорта што су нам указали част и повјерење и овакву једну манифестацију организовали и свечано затварање уприличили у парку наше школе.

image-0-02-05-8c99abc4d37f43660b94900e990b51ee0e11252f16a085ec67d6a5fbff2e9ead-V

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *