ЗАПОЧЕЛА РЕАЛИЗАЦИЈА ПРЕДШКОЛСКОГ ПРОГРАМА

Данас су у нашу школу по први пут крочили њих 27, мала лица, нека насмијана, а нека мало и уплашена са сузицом у оку. Наши будући првачићи су данас отпочели један нови период у својим животима, период школовања.
Наша школа је и ове године омогућила дјеци која у септембру крећу у први разред основне школе да похађају предшколски програм у трајању од три мјесеца. Програм се реализује под покровитељством Министарства просвјете и културе Републике Српске у сарадњи са невладином организацијом Save the Children.
У овај програм се укључују дјеца која по Закону о основном образовању у наредној школској години стичу услове за полазак у први разред основне школе, а која нису полазници цјеловитог развојног програма предшколског васпитања и образовања.
Реализација Програма ће се одвијати сваки радни дан од 1. марта до 31. маја 2019. године у трајању од три сата и то од 13.00 часова до 16.00 часова под надзором професора разредне наставе.
Како би нашим ученицима први боравак у нашој школи остао у лијепом сјећању, припремили смо им скромне поклончиће којима су се многи обрадовали. Надамо се да су својим кућама пошли са лијепим утисцима за први дан у нашој школи.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *