УПРИЛИЧЕН ПРИЈЕМ УЧЕНИКА ГЕНЕРАЦИЈЕ И ВУКОВАЦА КОД НАЧЕЛНИКА ОПШТИНЕ СТАНАРИ

Данас је у просторијама Општине Станари уприличен пријем ученика наше основне школе који су ове године носиоци Вукове дипломе и титуле ученика генерације.

Начелник општине Станари, Радојица Ћелић је угостио пет ученика наше школе и директора, Александра Ристића. Носиоци Вукове дипломе Валентина Лазић, Крстина Малетић, Јован Зоран и Никола Радић и ученик генерације Теодора Дамјановић (уједно и вуковац) су у угодној атмосфери разговарали са начелником општине о својим будућим плановима за школовање.

Начелник је нагласио да Општина Станари од свога оснивања улаже значајна средства у побољшање квалитета образовања и подршку младима на подручју општине Станари и да ће и у будућности наставити улагати у најмлађе становнике наше општине јер они су гарант опстанка и напретка општине. Млади, образовани људи који одлуче остати у свом мјесту могу значајно допринијети развоју своје локалне заједнице.

Начелник општине и општинска управа добитнике Вукове дипломе и ученика генерације наградили су новчаним износима од 100 и 300 КМ. Општина ће као још једну награду за све вуковце финансирати одлазак ученика на Камп за младе на Тари који ће бити одржан од 17. до 22. августа.

Наши ученици и директор школе су се захвалили начелнику на данашњем пријему, али и помоћи и подршци током свих девет година школовања ове генерације ученика.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *