УГЛЕДНИ ЧАС УЧИТЕЉИЦЕ ДАНИЈЕЛЕ ВАСЛИЋ – ПРИРОДА И ДРУШТВО КРОЗ ИГРУ

Иако се крај школске године полако ближи крају, часови у ПО Цвртковци у четвртом разреду учитељице Данијеле Васлић су итекако занимљиви, а ученицима омогућавају да на једноставан начин усвоје предвиђене наставне садржаје.

У петак, 2. јуна 2023. године одржан је још један угледни час за чланове актива разредне наставе, али и све колеге који имају жељу да посматрају овај вид стручног усавршавања у нашој школи.

На овом угледном часу природе и друштва реализована је наставна јединица: Обиљежја животиња – утврђивање.

Час је започео игром, потом је услиједио групни рад са различитим активностима у којима су ученици на забавне начине утврђивали претходно усвојено знање о карактеристикама и обиљежјима домаћих животиња. Посебну пажњу свих присутних привукла је макета сеоског дворишта који су ученици израдили уз помоћ учитељице Данијеле.

Овом угледном часу присуствовали су директор школе, педагог, логопед, помоћник директора и чланови Актива наставника разредне наставе.

Овим путем похваљујемо учитељицу Данијелу на успјешно реализованом угледном часу. Посебно истичемо њену креативност коју је пренијела и на своје ученике. Учионица овог четвртог разреда је права изложба занимљивих ученичких радова помоћу којих се на другачији начи подстиче ефикасно учење. Надамо се да ће ово бити само први у низу угледних часова учитељице Данијеле Васлић и да ће и у будућности наставити радити на побољшању квалитета наставе у свом одјељењу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *