У нову школску годину под новим кровом захваљујући ЕФТ РиТЕ Станари

Деценија сарадње наше школе и компаније ЕФТ РиТЕ Станари изродила је много успјешних пројеката. Почевши од опремања наше школе рачунарима 2005. године до реновирања школског игралишта у ПО Драгаловци у мају ове године и у многим другим приликама, компанијa ЕФТ РиТЕ Станари је небројено пута показала и доказала спремност да у нашу младост уложи на најбољи могући начин.krov 3 Круна ове сарадње је свакако донација реконструкције крова комплетног школског комплекса који укључује централни објекат и фискултурну салу као и израда громобранске инсталације и олука за одвод падавина.
Управа наше школе се обратила компанији ЕФТ Рудник и Термоелектрана Станари у трећем мјесецу ове године са молбом за помоћ око поправке дотрајалог крова комплекса централне школе. Наиме, кров и кровна конструкција су били у јако лошем стању које је при јачим падавинама узроковало прокишњавање и уништавање унутрашњости школе. Дотрајале салонит плоче су биле опасне по здравље наших ученика, а недостатак громобранске инсталације је представљаo директну опасност по наше ученике и раднике.

krov 4Компанија ЕФТ РиТЕ Станари је, на нашу велику радост, препознала круцијални проблем централног објекта наше школе и одлучила донирати комплетну санацију крова и кровне конструкције, као и израду громобранске инсталације. Радови на крову су започели по заврштку наставе у школској 2015/2016. години и трајали су за вријеме љетног распуста. Вриједност ове, хвале вриједне, донације је 39 800 км.

Овом акцијом је компанија ЕФТ РиТЕ Станари још једном показала друштвену одговорност и спремност да увијек уложи у набољу инвестицију, а то је образовање.
Са осјећањем огромне захвалности започињемо нову школску годину под новим кровом.

BeFunky Collage

 BeFunky Collage

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *