Септембар у нашој школи- Јесењи излет

У сриједу, 23. септембра, ђаци наше школе су ишли на јесењи излет у подручну школу Остружњу Доњу, гдје је одржан крос и турнир у малом фудбалу.
Ђаци су кренули у 8.00 ујутро из школског дворишта централне школе у Станарима ка Остужњи у пратњи наставника и учитеља.
У Остружњи је ученике дочекала учитељица Марија Зеленковић.
Стигавши, ученици су се подијелили у групе за трчање и отишли до старта, док су остали навијали за своје другове.
Такмичење је почело у 9.30 и ученици су постигли завидне резултате. Први по категоријама су били:

izlet

Шести и седми разред, дјевојчице:
Милица Лугоњић

Шести и седми разред, дјечаци:
Стефан Квржић

Осми и девети разред, дјевојчице:
Александра Лепиновић

Осми и девети разред, дјечаци:
Александар Гаврић

Послије кроса, ђаци су се одморили те је услиједио турнир у малом фудбалу. Екипе за такмичење су биле организоване по разредима. Побједнице женских екипа су ученице седмог разреда (оба одјељења),а побједници мушких екипа ученици осмог разреда. Завршна утакмица је одиграна између ученика осмог разреда и наставничке екипе, гдје су наставници изашли као побједници.

Послије свих завршених спортских активности ђаци су се одморили те су уз пратњу наставника и учитеља кренули према школи у Станарима. Пред школом су их чекали родитељи и аутобуси и ђаци су срећни и задовољни отишли кући.
Излет је прошао без повреда и инцидената. Спортске активности на излету предводио је наставник физичког васпитања, Ненад Пекељевић, док је за одржавање излета и кроса заслужан директор школе, Александар Ристић.

Сара Продановић, ученик IX1

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *