Септембар у нашој школи – добродошлица првачићима

Настава у школској 2015/2016. години започела је 1. септембра, а већ први дан ученике првог разреда дочекало је лијепо изненађење. За ученике првог разреда свих наших подручних школа и централне школе у Станарима приређен је свечани дочек у централном објекту у Станарима. Пошто је први дан школе јединствен доживљај у животима свих нас потрудили смо се да тај посебан дан нашим првацима остане у угодном сјећању.
Ученици другог и петог разреда са учитељицама Здравком Гавранић и Маром Лазић и наши ученици, чланови СКПД „ Лазарица“, на челу са помоћником директора, Жељеном Ковачевић, припремили су првацима и гостима пригодан програм добродошлице. Највеће изненађење за наше најмлађе ученике припремили су ипак  посебни гости свечаног дочека: начелник општине Станари  Душан Панић, као и народни посланик Горан Јеринић и представници ЕФТ групације на челу са директором „ЕФТ Рудник и термоелектрана“ Ивицом Јаковљевићем. Они, сви скупа, учинили су овај дан још посебнијим.

prvidan

Представници општине Станари су нашим ученицима поклонили комплетан школски прибор за читаву годину, а оно што је пак наше ученике највише обрадовало су слатки пакетићи које су са посебним весељем преузели. ЕФТ групација је ђаке прваке обрадовала са 64 анатомски ојачане школске торбе.  Додијељено је 36 торби за дјевојчице и 28 за дјечаке. Посебни гости су пожељели ученицима успјешан почетак школовања, а директор наше школе, Александар Ристић, срдачно се захвалио у име свих ученика првог разреда на дивним поклонима.

prvidansk

Почетак школске године је догађај пун емоција за ученике првог разреда, почетак новог периода живота, због чега остаје у сјећању цијели живот.
Родитељи се увијек труде да овај догађај учине што љепшим за своју дјецу, али сав потребан школски материјал представља велики трошак за њихове буџете и зато желимо још једном да се захвалимо у име родитеља, а и у име наших ученика свима онима који су овај дан учинили посебним својим поклонима и својим присуством.

ХВАЛА!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *