ПРВИ ДАН ШКОЛЕ – ДАН КОЈИ СЕ ПАМТИ

Први дан школе је посебан дан који се обично памти цијели живот. То је дан препун узбуђења и ишчекивања  за мале ђаке прваке па тако и за родитеље и учитеље.

Основна школа је тек први корак у једном дугом процесу који траје читав живот, а то је учење.

Данас је у нашој школи организован свечани пријем ученика првог разреда. Укупно 22 дјечака и 19 дјевојчица започело је своје путовање кроз основно образовање.

Због лоших временских услова свечани пријем је умјесто у школском парку организован у сали Центра за културу општине Станари.

У тачно 10.00 часова наше ђаке прваке поздравили су ученици другог и трећег разреда који су уз помоћ својих учитељица припремили мали програм за наше најмлађе ученике. Топлу добродошлицу нашим ученицима пожелио је и директор наше школе.

Након кратког програма, као и сваке године, представници локалне заједнице на челу са начелником Радојицом Ћелићем и предсједником скупштине, Денисом Стевановићем, нашим ђацима су уручили поклоне поводом поласка у школу. Руксаци и школски прибор су засигурно велика помоћ родитељима наших ученика у периоду када ђака треба спремити за школу.

Ове године наши ученици су поред слатког пакетића који је обезбиједила школа добили и пригодан поклон пакет од компаније „Ђурић“. Надамо се да ће овакав гест друштвене одговорности према најмлађој популацији наше општине постати традиција у годинама које долазе.

Овом приликом желимо исказати огромну захвалност општини Станари на несебичној подршци свих ових година школи и родитељима поводом првог дана школе.  Захваљујемо се и компанији „Ђурић“ јер је наше првачиће додатно обрадовала слатким пакетима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *