Поклонимо радост и другима – Један слаткиш, СВАКО дијете!

Акција „Један слаткиш, једно дијете“ која траје од 1. децембра у нашу школу је донијела много слаткиша и много осмијеха на лица наших ученика. Било је задовољство свакодневно гледати мала и мало већа лица како уживају поклањајући слаткише за своје другаре. Многи од њих су долазили и по неколико пута да поклоне још понеки слаткиш.

Акцију су, поред наших ученика, подржали и локалне институције, грађани, наставници наше школе, политичке партије и ми им се овим путем захваљујемо. Такође, позивамо вас да свратите до наше школе и да у наредна два дана и ви поклоните још понеки слаткиш како би што више дјеце осјетило радост примања новогодишњих пакетића.

Подјела пакетића ће се обавити у петак уз пригодан програм који су приредили наши ученици како би обиљежили крај полугодишта и прославили успјехе постигнуте у раду са учитељима и наставницима.

Маме, тате, баке, деке, тетке, ујне, стричеви и стрине, другари и другарице, дођите у петак да се радујемо Новој години и поклонимо другима радост празника.

dan-djecije-radosti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *