Дан дјечије радости

Данас је за све ученике наше школе посебан дан. Полугодиште смо привели крају, петице донијели кући као најљепши поклон родитељима, а свој труд, рад и креативност приказали у преко сат времена дугом програму.

img_4553

Енергија и срећа наших ученика се осјетила на самом почетку свечаности. Пјевали су сви у глас и стрпљиво чекали свој ред, а своје другаре сваки пут испратили громогласним аплаузом.

Данашњи програм су припремили ученици од првог до петог разреда централне школе, ученици предметне наставе и ученици из пет подручних школа: ПО Цвртковци су нам плесали и рецитовали, ПО Остружња Доња су кроз глуму патили од „заљубитиса“, рецитовали о Дједу Мразу, ПО Драгаловци су глумили, плесали, рецитовали као и ученици ПО Радња Доња који су нам приказали шаљиву новогодишњу глуму, а ученик из ПО Брестово Доње нам је свирао на хармоници…

Видјели смо и како се у нашој школи учи плесати румба, сарадњу секција предметне и разредне наставе, рад драмских, хорских, секција оркестра и поврх свега видјели смо једну велику жељу да се све то прикаже и покаже родитељима, бакама и декама и осталима, а како ту жељу не испунити у вријеме у години када се дјеци испуњавају жеље.

img_4545

Круна наше приредбе и круна мјесец дана дугог рада је подјела слатких пакета нашим другарима у стању потребе. Многи од њих су данас са другарима, пјевали, глумили, плесали и посебно задовољство им је било да на крају свега још добију пакетић и то од самог Дједа Мраза.

img_4522

Наша акција „Један слаткиш, једно дијете“ је показала велику хуманост наших ученика и суграђана па смо у акцији прикупили преко 80 слатких пакетића и подијелили их нашим другарима. Многи од њих су, заједно са својим другарима, плесали, пјевали, играли на приредби, а засигурно им је било још драже кад су својим кућама отишли послије свега са слатким пакетићима.

img_4571

Осим што су прикупили слаткише, наши ученици су у сваки од пакетића убацили честитке направљене њиховим рукицамa са најљепшим жељама ономе ко баш тај пакетић добије.

Још једном хвала свим нашим ученицима који су нам приуштили један овако посебан дан, а ми се надамо да ће овакве акције постати традиционалне како би сваке године имали прилику да увеселимо што више дјеце.

img_4578

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *