Подручна школа у Тедином Хану – љепша и боља захваљујући компанији ЕФТ РиТЕ Станари

Подручна школа у Тедином Хану ће своје ученике у септембру дочекати у потпуно новом руху. Компанија ЕФТ Рудник и Термоелектрана Станари је још једном  показала много више од друштвене одговорности донирајући средства у вриједности од 70.000 KM за обнову и реконструкцију подручне школе које је најближа њиховом објекту.

Станари - пројекти- Фергусон

Тим поводом наша подручна школа је добила велику част да угости Ричарда Фергусона, амбасадора Велике Британије и Вука Хамовића, предсједника ЕФТ групе као и Саву Мирковића, дирекора ЕФТ РиТЕ Станари.

Радници наше школе, учитељице Загорка Топрек-Бјелошевић и Саида Јахић и директор Школе Александар Ристић су наше госте дочекали у домаћинској атмосфери, а aмбасадор Фергусон је, посредством донације компаније ЕФТ РиТЕ,  том приликом  директору  уручио 300 књига за потребе школске библиотеке.

20273229_10214014392016571_322003284_o

Одушевљење новим изгледом школе, уређеним двориштем и поклоном од 300 наслова за школску библиотеку нису могле сакрити учитељице Зага и Саида које са узбуђењем чекају почетак школске године и већ сад размишљају о томе колико ће се ученици обрадовати веселим бојама и новим садржајима које ће им од јесени понудити њихова школа.

У протеклих 12 година сарадње са нашом школом компанија ЕФТ се показала као један од најбитнијих сарадника и велики пријатељ Школе. Небројено пута су показали да им је стало да се образовање и васпитање младих на подручју општине Станари унаприједи  и ми им се срдачно захваљујемо на свему што су до сада учинили за наше ученике и нашу школу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *