Општина Станари наградила најбоље литерарне и ликовне радове

Поводом обиљежавања дана општине Станари расписан је конкурс за ученике наше школе у коме смо требали представити своју младу општину у најбољем свјетлу кроз литерарне и ликовне радове. Одзив ученика је на задовољавајућем нивоу, а надамо се да ћемо следеће године имати још већу конкуренцију која ће изњедрити још боље радове.

Ученици наше школе су данас, 17. новембра у 13.00 часова дочекани у просторијама општине гдје је уприличен програм додјеле диплома и награда за најбоље међу радовима.

Начелник општине Станари је срдачно поздравио све присутне ученике и госте и пожелио им добродошлицу.

„Сваке године Општина ће уприличити пријем и наградити најбоље ученике у одређеним областима односно из одређених предмета.“ , рекао је начелник Панић.

Директор наше школе се искрено захвалио на пријему и на указаном повјерењу и изразио наду да ће оваквих акција бити још и да ће наша школа и ученици стремити ка томе да служе на част општини, локалној заједници као и родитељима наших ученика.

dodjela-diploma2

За прва три мјеста у категоријама ученика разредне и предметне наставе обезбијеђене су вриједне новчане награде у износу од 100, 150 и 200 км. Награде су уручили начелник општине, Душан Панић, предсједник Скупштине, Остоја Стевановић, замјеник начелника, Саша Дјукић и директор школе, Александар Ристић. Укупно је награђено 12 ученика.

Награђени ученици су:

РАЗРЕДНА НАСТАВА

Ликовни радови:

 1. Валентина Лазић, други разред;
 2. Анастасија Рауковић, пети разред;
 3. Елена Суботић, трећи разред.

Лиретарни радови:

 1. Теодора Дамјановић, други разред;
 2. Ивана Зеленковић, четврти разред;
 3. Ивана Петрушић, четврти разред.

 

ПРЕДМЕТНА НАСТАВА:

Литерарни радови:

 1. Татјана Зеленковић, седми два;
 2. Игор Слијепчевић, осми два,
 3. Александар Видовић, седми два.

Ликовни радови:

 1. Никола Гојковић, девети један;
 2. Милица Петрушић, осми један;
 3. Санела Маринковић, седми један.

У име наших ученика и њихових поносних родитеља желимо се још једном захвалити на овом гесту који ће засигурно служити као мотивација за још боље резултате у учењу и владању.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *