НАСТАВНИЦА ВЕСНА МАЊИЋ ОДРЖАЛА УГЛЕДНИ ЧАС „НЕГАТИВАН УТИЦАЈ МЕДИЈА НА УЧЕНИKЕ У ПУБЕРТЕТУ“

У савременом друштву немогуће је бити успјешан у обављању било које професије без сталног стручног усавршавања и професионалног развоја.

У току пандемије корона вируса није било могуће реализовати стручно усавршавање у виду угледног часа, али како су мјере сузбијања вируса корона укинуте тако се и овај вид стручног усавршавања поново може практиковати у школи.

Наставница енглеског језика Весна Мањић је на часу васпитно-образовног рада у одјељењској заједници одјељења VII2, успјешно реализовала тему „Негативан утицај медија на ученике у пубертету“. Ово је за ученике њиховог узраста изразито актуелна тема, а важност разговора огледа се у свакодневним појавама у средини у којој живимо, а и даље. Дјеца овог доба су под огромним утицајем интернета, медија и  друштвених мрежа, а о томе како тај утицај може бити и добар говорила је наставница Весна на угледном часу.

Ученици су на часу имали прилику идентификовати лош и добар интернет-садржај као и посјетити корисне интернет-странице које садрже различите садржаје едукативног типа који дјеци на забаван начин могу олакшати учење у данашњем времену.

Овим путем похваљујемо наставницу Весну Мањић за успјешно реализован угледни час и надамо се да ће овакви часови у будућности, сада када су услови за њихово одржавање омогућени, бити редовна појава у нашој школи.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *