НАША УЧЕНИЦА САЊА ЗРНИЋ ОДЛИКОВАНА ПЛАКЕТОМ „АМБЛЕМ И ЗАСТАВА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ“

Поводом обиљежавања Дана Републике Српске, 8. јануара 2023. године у Културном центру Бански двор, предсједник Републике Српске, Милорад Додик одликовао је појединце и институције за дјела и рад која заслужују опште поштовање и истицање.

Изузетна нам је част и огромна срећа јер је наша ученица Сања Зрнић која је прошле школске године завршила девети разред у ЈУ Основној школи „Десанка Максимовић“ Станари једна од добитница одликовања за ученике основних школа Републике Српске који су остварили запажене резултате на такмичењима у току школске 2021/2022. године.

Вриједан рад наше ученице Сање Зрнић и њене наставнице мр Тамаре Милутиновић довео је Сању до првог мјеста на Републичком такмичењу из руског језика. Тим успјехом отворила су јој се многа врата, а њен труд и рад су вишеструко признати и награђени у току протекле године. Сања је као побједница једног републичког такмичења учествовала на првом Талент-кампу за ученике, позвана је на пријем код начелника општине Станари гдје јој је уручена прикладна награда, за Дан наше школе похваљена је и награђена за изуетан успјех на републичком такмичењу из руског језика, али и за успјехе на другим такмичењима. По завршетку основне школе у нашој установи, на прослави матурске вечери уручен јој је поклон – знак поштовања, јер је један од најбољих ученика своје генерације. Међутим, свечаност одликовања предсједника Републике Српске и додјела плакете „Амблем и застава Републике Српске“ је засигурно највећа част за једног ученика, али и за сваког грађанина наше отаџбине.

Поносни смо на нашу ученицу Сању Зрнић и надамо се да ће и убудуће наставити низати успјехе у учењу и различитим такмичењима у току свога школовања.

Изражавамо наду да ће успјех Сање Зрнић, сада већ успјешног ученика средње школе, послужити као мотивација свим нашим ученицима за одлично учење и постизање што бољих резултата на такмичењима у основној школи.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *