Наша школа – домаћин Републичког такмичења из информатике

Суботу, 22. април 2017. године обиљежио је један посебан догађај. Нашу школу је посјетило 20 најбољих информатичара, основаца у пратњи наставника и понеког брижног родитеља. Сви они су дошли у Станаре како би се такмичили на Републичком такмичењу из информатике. Ту су били такмичари из многих градова Републике Српске: Фоче, Зворника, Бања Луке, Невесиња, Приједора, Новог Града и других. Тога дана је у нашој школи боравила и инспектор – просвјетни савјетник за информатику, Александра Станковић, како би се побринула да све протекне у најбољем реду.

Наши ученици и наставници су се потрудили да буду добри домаћини па су за госте приредили кратак програм добродошлице прије почетка самог такмичења, а директор наше школе, Александар Ристић је поздравио све присутне, пожелио им фер и коректну борбу и прогласио такмичење отвореним.

На крају дана, након цјелодневног дружења, из Станара су као најуспјешнији отишли сљедећи ученици:

informatika rang lista

Побједнику данашњег такмичења је директор наше школе уручио прикладну награду за прво мјесто, a најуспјешнијим наставницима симболичне поклоне који ће их у будућности подсјећати на нашу школу и Станаре , а представница Републичког педагошког завода уручила је свим такмичарима похвале, најуспјешнијим наставнцима признања и најуспешнијим ученицима дипломе и награде.

IMG_9563

rep-info (2)

IMG_9559Честитамо им и желимо много среће на државном такмичењу. Такође се захваљујемо и госпођи Станковић на великодушној помоћи у провођењу такмичења. Била нам је част и задовољство угостити све те надарене младе људе и њихове наставнике.

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *