НАЈБОЉИ ПОКЛОН ЗА ПОЧЕТАК ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ – КОМПАНИЈА ЕФТ РиТЕ СТАНАРИ ОБНОВИЛА ЈОШ ЈЕДНУ НАШУ ШКОЛУ

Први дан нове школске године наши ученици из подручне школе у Драгаловцима су провели на један веома необичан начин. Док су ученици осталих школа прeпричавали догађаје са распуста и коментарисали нови распоред часова, наших 18 малишана из Драгаловаца дан су провели припремајући се са својим учитељицама да достојанствено и достојно дочекају оне који су им ове године уручили највреднији поклон који ученици могу добити, а то је потпуно обновљена школа.

Данас су нашу школу у Драгаловцима посјетили високи представници компаније ЕФТ РиТЕ Станари како би свечано отворили новообновљену школу. Узбуђена дјечија лица су их дочекала стиховима, ријечима огромне захвалности и скромним поклонима које су својим рукицама израдили.

Компанија ЕФТ РиТе Станари већ тринаесту годину несебично помаже нашу школу на различите начине, а ово је друга школа, другу годину за редом, која је нову школску годину дочекала у потпуно новом руху. Прошле школске године су на исти начин обрадовали ученике из Тединог Хана, а ове године и школа у Драгаловцима поносно стоји у бојама које представљају њене доброчинитеље, компанију ЕФТ.

Радови на школи обухватају потпуну санацију крова, фасаде, спољашње и унутрашње столарије, зидних и подних површина, тоалета и многе друге, а оно што је наше ученике највише обрадовало је бајковит изглед школског парка који је опремљен љуљашкама, тобоганима, клацкалицама и клупама.

Данашњу свечаност својим  присуством су увеличали и први човјек Општине Станари, начелник Душан Панић и народни посланик Горан Јеринић. Захваљујемо се јер су се одазвали и још једном показали да је свако улагање у школство на подручју општине корак у правом смјеру за бољу будућност овог краја.

Поред ученика и радника школе, задовољство и срећу са њима дијеле и мјештани Драгаловаца јер сама зграда школе сада уљепшава изглед њиховог мјеста чинећи га привлачнијим за окупљање, дружење и игру и свакако ће помоћи здравијем одрастању дјеце Драгаловаца.

Ова донација је показала још једном да су руке пријатељства наше школе и компаније ЕФТ чврсто склопљене и овим путем изражавамо огромну захвалност на овако великом поклону за нас и наше ученике.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *